Cine din noi nu a visat să urce pe skateboard măcar o dată? Acest vis îi urmareste pe unii din copilărie, dar după procurarea skateboardului încep să înțeleagă că inevitabilele zgârieturi nu sunt pentru ei. Însă există și un alt tip de oameni, cei care nu pot să-și imagineze viața fără acest sport extrem. Dacă totuși ai decis să te aventurezi în acest sport, este bine să știi că  există mai multe tipuri de skateboard:

 Skate pentru trucuri
Acest skate este destinat doar pentru trucuri din cauza plăcii care este îndoită în ambele părți. Roțile sale mici și dure nu permit deplasarea comodă prin oraș.

Stances-Skateboard-How-To

Longboard
Acest tip de skate este folosit pentru plimbări pe văi și trase specializate. Datorită ușurinței  de a te întoarce, poate fi folosit pentru plimbări.
71b189db6ce1254b453a7d4b3073530b-5881269-700_700

Cruiser
Placa acestui skate este îndoită doar într-o parte, ce permite deplasarea comodă prin oraș. Ca mărime este mai mic decît skate-ul pentru trucuri. De asemenea, poate suporta o greutate mai mare decît alte tipuri de skate.

hoopla_cruiser

Dacă te-ai determinat cu tipul de skate, ține minte că nu trebuie să fii nerăbdător. Pentru început, învață cum trebuie să stai corect pe placă, apoi să-ți ții echilibrul și tocmai după aia poți trece la trucuri. Totuși aceasta nu te va salva de unele insuccese.

Skateboardingul este un sport interesant și dinamic, care merită atenția noastră. Dacă ești dornic de adrenalină și senzații tari, nu ezita, urcă pe placa de skateboard cu încredere.

  Articol realizat de Renchev Adelina

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariu
Nume