Dacă nu ai o ocupație și ești în căutarea unui film, fie de acțiune, comedie sau horror, redacția 2×2.md ți-a ușurat lucrul, venindu-ți în ajutor cu sugestii recomandate de câțiva tineri pasionați de filme.

Olga Alexeeva studentă:

Sunt multe filme pe care le-am vizionat și care m-au impresionat, insă „ The Transporter ” (Transportatorul)  mi-a plăcut cel mai tare. E un film de acțiune, thriller și crimă, unde în rolul principal e minunatul Jason Statham. L-am privit de nenumărate ori și îl voi mai privi cu siguranță. E un film cu sens, cu emoții. Îmi plac așa genuri de filme unde un bărbat simpatic salvează vieți încălcînd orice reguli, deoarece regulile sunt făcute pentru a fi încălcate.

Marina Stici studentă:

Cetățean care trăieşte după lege  (Law Abiding Citizen)  nu este un film oare care, este unul deosebit care te ține cu sufletul la gura de la început și până la sfârșit, se deosebește în totalitate de toate filmele, are un siubiect care atrage cu o tentă psihologică, este despre soarta omului de geniu. E filmul pe care vreau să-l  privesc din nou și din nou fără ca să  mă plictisesc nici măcar o secundă.

Maxim Stratan:

Dincolo de limite (Limitless) este un film regizat de Neil Burger , avîndu-l în rolul pricipal pe Bradley Cooper – un actor cu o carismă deosebită. Filmul merită toată atenția pentru faptul că prezintă o istorie neobișnuită și originală. Scenariul filmului este interesant. Intriga este construită întratît de bine încît spectatorul este permanent ținut în suspans. Partea cea mai plăcută este faptul că acest film te lasă cu senzația că ești în stare de a trece peste orce obstacole.Îmi permit să spun că este un film genial

Dumitrița Gîrneț  studentă:

Dă-dragostea mea (Верни мою любовь) este un serial de tip melodrama care mereu te duce pe aripi de vânt dar și îți creează stări de nervozitate. Recomand acest film tuturor persoanelor care le place genurile de film dramatice cu un final fericit sau mai bine pentru persoanele care sunt în căutarea unei iubiri eterne.

Mihaela Jeverdan elevă:

Eu nu am filme preferate , dar totuși sunt care va care ma marcheaza și deseori acelea în care sunt prezente animalele . Fiindca dragostea oferită de un animal uneori este mai pură decât ne poate oferi un om. Filmul care ma marcat emotional este   Hatchi.Un câine poveste (Hatchi: A Dog’s Tale)   și  Eu și Mareley (Me and Marley) este  vorba despre un câine care pur și simplu te face să  simți cu adevărat gustul vieții și adevărata prietenie. Iubiți vă  animăluțele de companie !

Sperăm că ați găsit filmul potrivit placului dumnevoastră. Echipa 2×2.md vă dorește vizionare plăcută!

Material realizat de Igor Grițco

 

 

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariu
Nume