Într-o pădure în preajma satului Nihoreni, raionul Râşcani, au fost descoperite cadavrele a doi tineri din municipiul Bălți, informează 2×2.md, cu referire la știrilocale.md.

Cadavrele au fost găsite de polițiști la o distanţă de aproximativ 250 metri de traseul Bălți-Râșcani.

Potrivit sursei, mama unuia dintre victime, a alertat oamenii legii despre faptul că fiul ei de 29 de ani, împreună cu verișorul său de 28 de ani, s-au deplasat cu un automobil la un lac din apropierea satului Ramazani, raionul Râşcani, şi aceștia ar fi dispărut.

În urma investigațiilor, s- a constatat că, în noaptea de 18 spre 19 iunie, victimele au petrecut împreună cu alți tineri din localitatea Nihoreni, după care în dimineața zilei de 19 iunie, au ajuns la o brigadă de tractoare care aparține tatălui unuia dintre tineri, distracțiile continuând până la orele prânzului.

Sursa citează că în jurul orelor 14:00, tânărul de 25 de ani din Nihoreni, care este și fiul proprietarului brigăzii de tractoare, pe fondul unui conflict care a avut loc între el și victime, pe parcursul nopții, i-a aplicat unuia din victime, multiple lovituri în regiunea capului cu un ciocan metalic, după care a mers în camera de odihnă a paznicilor, unde dormea ce-a de-a două victimă, aplicându-i cu același ciocan, multiple lovituri în cap.

 

Ca urmare, victimele au fost transportate de bănuit în pădure. Ulterior, a deposedat victimele de bunurile de preț pe care le aveau asupra lor: ceasuri, telefoane mobile, lănțișoare din aur și un pormoneu cu bani.

Ulterior, suspectul a plecat la Comrat, unde urma să fie ajutat de un cunoscut să ascundă, în mod de urgență, automobilul care l-a sustras de la victime.

Astfel, cei doi tinerii din Nihoreni și unul din orașul Comrat au fost reținuți de poliție pentru 72 de ore, pentru comiterea unui omor intenționat și tâlhărie săvârșită cu deosebită cruzime.

Aceștia până la 20 de ani de pușcărie sau detenție pe viață.

Cazul se investighează.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariu
Nume