Electro Sun Festival te invită la cel mai tare concert cu muzică electronică pe data de 19, 20 și 21 august. Evenimentul, fiind unic în Moldova, va găzdui mare de artiști adepți ai muzicii electronice, atât de la noi din țară cât și de peste hotare.

Fiind solicitați de 2×2.md, organizatorii ne-au spus că: „Vom avea trei scene care, în 3 zile de activitare, vor găzdui DJ și grupuri de cele mai diverse tipuri.

Astfel: Vineri -Scena principală va fi dedicată Deep House-lui cu DJ Android care este unul din DJ-ii cei experți din Moldova.

Debreece este o mică stea naționala recunoscută la nivel internațional, precumși super invitați în premiera absolută pentru Moldova: Filatov & Karas, autorii remixului Don’t be so shy:

Astfel, organizatorii au conchis că: Nu este om pe fața pământului să nu fi auzit de acesta, care este amplasat în prima poziție în topurile Europei, Americii și a Russiei.

Totodată, ei au mai adăugat că: Scena a doua va fi dedicată publicului pasionat de Techno și Minimal, Vzorov, Holchev cei mai tari DJ din Moldova și Ström din Ucraina va face un Live Set.

Pe scena a treia va fi Psy Trance cu Sapper din Moldova și invitatul din Italia HYPERDIMENSION.

Simbata Main Stage-ul va gazdui așa genuri ca: DEEP HOUSE / TECHNO / BASS / BREAKS

Invitații principali: Spada (Deep House) noua stea a MTV-ului cu track-ul facut cu ELEN LEVON – Cool Enough :

De asemenea, ultima operă în colaborare cu RICHARD JUDGE – You & I

Cei prezenți vor putea audia și muzica de Deysa Djane din România (vedeta a scenei techno și tech-house) și, în încheiere, Lady Waks care este dj la Radio Record , zeci de ori câștigătoare a premiilor internaționale ca Best DJ.

Pe scena a doua, pe lângă starurile locale, vor mai fi : NU ZAU- România și Sqeef din Ucraina ne va propune un Live Set Techno.

 Pe a treia scenă va fi Drum and Bass cu prezența celor mai emeriți artiști naționali ca: DJMishy, Insane Landscape și Flade, dar și cu  DJ Italian- Qneo.

Duminica: scena principala: TRAP / DUBSTEP / BASS / LIVE BANDS

SPACECRAFT NATION 2 tineri dj din Moldova cu un set interesant.

SVK Boy, care a câștigat de 2 ori un concurs de DJ organizat de Electric Castle Festival (Cluj Napoca):2015 sa prezentat cu funk & hip hop @ scena Silent Disco.

Dj Codek  inițiatorul  Urban Beats și Dj cunoscut în toată țara.

Domino&ElektroBird premiera absolută nou grup format de doi tineri care, inspirați de DubStep și Rap, prezintă primele opere din viitorul album Țara Minunilor.

În încheiere, va evolua ROA.

Menționăm că Electro Sun Festival se va desfășura la Complexul Etno-Cultural Vatra.

Pentru alte detalii despre Festival, dar și despre rezervarea biletelor, accesați aici.

Nu pierdeți cel mai tare Festival electronic al verii!

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariu
Nume