Deea Dee, tânăra solistă din România, care speră să dea lovitura cu noul single „O noapte de iubire”, a acordat un interviu în exclusivitate pentru 2×2.md. Tânăra artistă, originară din Moinești, județul Bacău, și-a început cariera muzicală din 2015,  lansând piesa ei de debut „Rise me up”.

Despre tumultul vieții de artist, despre începuturi, dar și despre planurile de viitor, aflați în interviul ce urmează:

-Care este pilonul călăuzitor de care te conduci în activitatea muzicală?

„Muzica în sine și cam tot ce ține de ea, ar fi pilonul meu principal și, totodată, visul meu de când eram doar un copil. Muzica este călăuza și motivația mea principală. În timp ce alți copii își doreau păpuși sau jucării, eu nu-mi doream decât microfoane și instrumente muzicale și mă vedeam mereu pe scene, unde eram aclamată de public. Pe scenă, acolo unde mă simt în largul meu”.

-De curând, împreună cu Dj Lion și Dj Magnum, ați lansat prima, dar nu și cea din urmă colaborare a piesei „O noapte de iubire”. Cine sau ce v-a determinat să scrieți această piesă?

„Într-adevăr „O noapte de iubire” este prima piesa lansată în formula cu Dj Magnum și Dj Lion, colegii mei. Această piesă, scrisă împreună cu băieții, am pornit-o de la o idee a lor de linie și text și am continuat să lucrăm și să o cosmetizăm împreună, până în momentul când piesa a ajuns în varianta finală, existentă acum pe piață.

Aceeași muncă asiduă am depus-o și la prima mea piesă, care a fost „Rise me up”, lansată în vara lui 2015”.

13339428_1396049170410458_2866954350882042295_n

-Care este stilul de muzică care te caracterizează și cu care vrei să escaladezi tărâmurile muzicii?

„Sincer nu știu dacă am un  „stil” anume sau dacă aș putea spune că urmăresc „să dau lovitura” cu un anumit gen muzical. Un lucru este cert, în tot ceea ce fac, e vorba de feeling și de faptul că vreau să mă simt bine pe instrumental. Dacă instrumentalul mi se pare ok și de perspectivă, atunci mă mulez și eu pe piesa respectivă și dau totul. Urmăresc ca viitoarele mele piese să fie în trend, normal, dar nu urmăresc să cânt doar un anumit gen muzical. Consider că am o voce versatilă, care s-ar potrivi pe mai multe genuri și stiluri muzicale”.

-Știu că ai muncit foarte mult pentru a aduce în vizorul publicului cea mai recentă piesă „O noapte de iubire”. Ai putea să ne spui aproximativ câte ore pe zi petreceai asupra acestui produs muzical?

„Am muncit și muncim în continuare și la alte piese, foarte mult timp. La „O noapte de iubire” am început colaborarea cu Dj Magnum și Dj Lion din ianuarie anul acesta și piesa a fost lansată in iunie, deci am petrecut ceva ore în studio alături de băieți. Dar facem ce ne place și nu avem de ce să ne plângem, din contra, muncim cu drag și spor”.

-Când ți-ai dat seama că muzica este cea care îți poate deschide orizonturile spre o altă lume?

„Încă de mică mi-a plăcut și am cochetat cu muzica. Tatăl meu a cântat într-o formație, a fost chitarist, deci pot spune că îl moștenesc și că am muzica în sânge.

Încă de la 13, 14 ani eram prezentă pe scenă la diferite evenimente ca zilele orașelor și alte evenimente unde persista muzica. Îmi făcusem trupa cu dansatoare, cântam cover-uri, eu mă ocupam și de coregrafie și vestimentatie, au fost vremuri și experiente foarte frumoase pentru mine”.

-Ai și alte pasiuni?

„Îmi place mult să călătoresc și să-mi petrec timpul liber alături de părinți și apropiați, de animăluțele mele de companie. Iubesc foarte mult animăluțele și, în special, cânii. Am doi acasă, Ricky și Gessy, băiat și fetiță, pe care îi iubesc foarte mult”.

-Planifici concerte, colaborări?

„Desigur, vor urma și concerte începand chiar cu această vară, dar și numeroase colaborari, care sper să fie unele de mare succes”.

-La ce muncești în prezent și ce surprize pregătești în viitorul apropiat pentru cei care deja te iubesc și te apreciază?

„În prezent ne pregătim de lansarea viitoarei noastre piese care este finisată. La moment, vă pot spune doar că este tot în limba română și că sună foarte fresh. Va fi un feat tot în formula cu Dj Magnum și Dj Lion, alături de care am început niște proiecte foarte interesante, de muzică deep, alături de alte proiecte de muzică comercială. Mai avem un proiect terminat în colaborare cu niște artiști din Grecia, un proiect foarte interesant, mai de club el așa,  care va fi lansat în această toamnă. Ce vă mai pot spune este că avem foarte multe lucruri frumoase începute, la care lucrăm și pe care abia așteptăm să vi le prezentăm și vouă! Toți cei care mă urmaresc o pot face și pe pagina mea oficiala de facebook. Aici, unde îmi țin de obicei fanii la curent cu activitățile mele muzicale”.

Ascultați în continuare piesa „O noapte de iubire” și vă promit că, în viitorul apropiat, o să auziți numai lucruri frumoase despre mine!

3c852d43-277a-446a-95c3-84de816995cc

2caa9301-9956-4836-81c8-956c22b957fd

81d60c19-bb2c-4bcb-8020-a4d8c0430ceb

 

 

 

 

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariu
Nume