Primarul orașului Bălți și liderul Partidului Nostru Renato Usatîi a menționat într-o videoconferință că oferă echipei ,,Zaria Bălți” care a cucerit aseară Cupa Moldovei la Fotbal un premiul de 100.000 de dolari informează 2×2 cu referire la ru1.md.

2×2 vă reamintește că în urma meciului de aseară desfășurat pe stadionul ,,Zimbru” din capitală, ,, Zaria Bălți” a învins ,,Milsami Orhei” cu scorul de 1-0 în cadrul finalei Cupei Moldovei la fotbal. Odată cu acestă victorie ,,Zaria Bălți” a primit dreptul de a reprezenta Republica Moldova în cupele europene (Liga Europei).

Primarul de Bălți a  declarat: ,,Acestă victorie este meritul nostru comun. Sportivii, antrenorul, suporterii și toți bălțenii care nu sunt indiferenți de fotbal – fără susținerea voastră noi nu reușeam. Acestă reușită este un super cadou cu ocazia Zilei Orașului Bălți.

Usatîi a mulțumit echipei ,,Zarea” pentru dăruirea de care au dat dovadă pe parcursul meciului, și bălțenilor – pentru susținerea călduroasă, pe care sportivii au simțito pe parcursul tuturor meciurilor.

,,Ieri a fost una din cele mai bune zile din viața mea. Asta e adevărata fericire – să vezi cât de repede poate aduce rezultate adevărata susținere, cum înflorește un lucru în care pui suflet a mai relatat Renato Usatîi. Urmăriți în continuare un videoclip cu adresarea primarului de Bălți:

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariu
Nume