Artele marțiale sunt practicate de milioane de oameni din întreaga lume. Unii le practică pentru efectul benefic pe care îl poartă, iar alții pentru a deveni mai puternici. Din cauza numeroaselor stiluri care există, poate deveni complicat să faci o alegere. Astfel, Redacția 2×2.md vă propune să faceți cunoștință cu câteva stiluri ale artelor marțiale.

  Krav Maga
Această artă marțială este predată trupelor speciale și armatei israeliene. Ea include cele mai eficiente mișcări din Kickbox, Judo, Aikido și Kung Fu. Antrenamentele nu sunt ușoare. Programul încărcat și presiune psihică ridicată, sunt cauzele care te pot face să o leși înainte de a o însuși. Acestă artă marțială este foarte eficientă și pentru femei.
krav

   Kung Fu
 Artă marțială chineză, cu tradiție foarte veche. Ea conține nu numai tehnici de luptă  dar și o filosofie întreagă despre smerenie, respect, încredere și răbdare.
393028-kung-fu

 Muay Thai
Această artă marțială își are originele în Tailanda. Se bazează pe ideea că orce parte a corpului poate deveni o armă. Însă, regulile acestei arte  marțiale permit lovirea adversarului în toate locurile vitale, de aceea mulți sunt de părere că este o artă sângeroasă.
20140404-img_0511

Chiar dacă artele marțiale pot fi dure, nu trebuie să uităm de partea lor frumoasă. Ele sunt o lume care pune accent pe educarea curajului, respectului și contribuie la evoluția spirituală prin filosofia pe care o răspândesc.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariu
Nume