Renumita companie germană de retail ar putea ajunge și la Chișinău. Reprezentanții aceșteia au venit cu inițiativa în capitala Republicii Moldova și intenționează că până în anul 2020 să deschidă șase magazine în oraș.

În luna aprilie aceştia au avut o întrevedere cu primarul Dorin Chirtoacă. „Kaufland vine la Chișinău. Vor fi create până la 1000 de locuri de muncă. Mulțumim companiei pentru decizia luată de a trece Prutul.”, a scris edilul capitalei pe un site de socializare. Compania a deschis un oficiu la Chișinău și este la etapa de identificare a terenurilor pentru construcția magazinelor.

kaufland_salarii_angajati

Foto: ziaruldearges.ro

Producătorii locali ce vor fi responsabili de livrarea produselor în Republica Moldova, promit că gama de alimente disponibilă în magazine, va fi în cea mai mare parte, similară celei din magazinele de peste Prut. Proiectul va fi coordonat de Kaufland România cu intenția de a deschide mai multe magazine, prima deschidere fiind așteptată deocamdată în Chișinău.

În prezent, rețeaua germană de hipermarketuri, Kaufland, se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1300 de magazine în 7 țări.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariu
Nume