Moldovenii încă din vechi timpuri erau talentați și spirituali, aceste carateristici fiind păstrate chiar și până astăzi. Am păstrat obiceiurile, tradițiile și meșteșugurile noastre, care, cu siguranță, sunt unele din cele mai mari „comori” ale națiunei noastre.

La data de 14 – 15 mai, pe strada pietonală Eugen Doga din Chișinău, va avea loc Festivalului Tânărului Meșteșugar, la care vă invită Asociația Obștească „Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău’’. Începând cu ora 11, în cadrul acestui festival unic ce va dura 2 zile, meșteșugarii autohtoni vor valorifica arta meșteșugăritului prin creațiile sale inedite.

Astfel, pentru a promova valorile naționale, meșteșugarii  își vor etala talentul în domeniul meșteșugăritului, vor oferi posibilitatea vizitatorilor să participe la diferite concursuri, master-classuri, ateliere de lucru, tombole și, de asemenea, vor prezenta o expoziție grandioasă a lucrărilor tinerilor meșteșugari.

Fiți mândri de talentul poporului nostru! Nu ratați ocazia să aflați ceva nou din istoricul și tradițiile milenare, iar mai multe detalii despre festival găsiți pe pagina de facebook a evenimentului sau pe pagina de facebook a CMTC.

Reamintim că Asociația Obștească „Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău” este o organizație non-guvernamentală ce încearcă să confrunte problemele actuale ale tinerilor capitalei, le oferă soluții și oportunități de afimare și dezvoltare continuă.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariu
Nume