Asociația Little People of Republica Moldova este în căutarea unor tineri ambițioși, activi și care iubesc copiii pentru a face parte din echipa de voluntari, oferindu-ți posibilitatea de a trăi o experiență de nedescris.

Pentru a face parte din echipa de voluntari este necesar:
– Să poți comunica verbal și în scris în limba engleză;
– Să cunoști limba română și rusă;
– Să fii motivat, responsabil și dedicat activităților în care te implici;

În caz că dorești să faci parte din echipa Little People of Republica Moldova, trebuie să trimiți CV-ul tău și o scrisoare de intenție, ambele scrise în limba engleză, la  adresa de email siminencoanastasia@gmail.com sau laura@thelittle people.ro până pe data de 12.06.2016. Cei  ce vor aplica vor fi contactați pe data pe 14 iunie, și ulterior vor fi invitați la interviul de selecție. Persoanele selectate în urma procedurilor menționate mai sus vor urma mai târziu un training intensiv.

Cei care au studii în domeniul psihologiei sau științelor asociate (asistență socială, pedagogie etc.)  vor avea  un mare avantaj.

Voluntarul Asociației Little People este activ, carizmatic, plin de entuziasm, creativ, dedicat lucrurilor grozave ce le face, optimist și dornic de a schimba lumea copiilor bolnavi de cancer.

diez.md

Foto: diez.md

Persoanele selectate ca voluntari vor beneficia de o serie de training-uri de pregătire și de supervizarea coordonatorului local pe toată perioada desfășurării activitătilor, materialele de lucru fiind asigurate total de către asociație. Voluntarii vor fi implicați în anumite activități terapeutice de cel puțin odată pe săptămână între orele 15.00-17.00 sau 17.00-19.00, de luni până sâmbătă, în cadrul  Institutului Oncologic și vor crea activități cu scop terapeutic sub îndrumarea coordonatorului, în urma cărora vor face mici rapoarte de activitate.

facebook.com
facebook.com

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariu
Nume