În acest weekend, 18 iunie, a avut loc mult așteptatul eveniment „Lavender Fest” sau Festivalul Levanticăi, dedicat bucuriei de a trăi, sănătăţii şi frumuseţii din natură, notează 2×2.md.

Cei prezenţi au respectat cerinţele organizatorilor şi au venit în ţinute albe, care au contrastat de minune cu nuanţele de violet şi mov ale cîmpului de levănţică.

Vizitatorii au făcut poze în câmpul de levanţică decorat de către organizatorii evenimentului, au savurat din bucatele vegetarienie, proaspete, din ingrediente de sezon, gătite cu mult gust de bucătari iscusiţi.

sursă foto: www.travel-chisinau.com
sursă foto: www.travel-chisinau.com

Totodată, oaspeţii festivalului au putut admira Târgul de Artizanat, în care peste 70 de artiști şi-au prezentat produsele şi micile colecții. Invitaţii speciali ai evenimentului, specialişti din domeniul sănătăţii şi fitnessului, au oferit publicului înformaţii preţioase despre alimentaţia sănătoasă, igienă corectă şi îngrijire corporală, sfaturi gastronomice.

sursă foto: ea.md
sursă foto: ea.md

,,Avem parte de un weekend perfect alături de cei dragi. Sunt aici cu familia şi ne distrăm de minune, chiar am avut nevoie de o ieşire la aer liber” , a spus o tânără prezentă la eveniment.

O altă tânără a menționat însă: ,,Eram cu prietenii prin zonă, şi am decis şi noi să venim la Lavender Fest. Nu este ceea ce am așteptat, prețul biletului este scump”.

sursă foto: www.youtube.com
sursă foto: www.youtube.com

Cei mici au pictat, au confecționat diverse obiecte în ateliere amenajate, au sărit pe trambulină ori s-au dat cu scrânciobul.

sursă foto: unimedia.info
sursă foto: unimedia.info

Lavander Fest 2016 şi-a umplut oaspeţii de bună dispoziţie şi amintiri de neuitat!

Stagiere: Cristina Guja

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariu
Nume