Premieră la Chișinău! Formația Voltaj a susținut un concert de mare amploare în capitală.

Patru iunie a fost ziua mult așteptată de locuitorii capitalei. Pe strada pietonală Eugen Doga s-au adunat sute de oameni care au venit să se distreze „ca la 20 de ani” alături de interpreții lor preferați. Indiferent de vârsta, toți au cântat în cor și au dansat pe ritmul muzicii, care a răsunat începând cu ora 21.00.

Solistul trupei Voltaj, Calin Goia, alături de colegii lui, au recurs la un gest extrem de emoționant. Ei au îndemnat toți spectatorii să țină un minut de reculegere pentru medicii de la SMURD considerați eroi, care au decedat pe data de 2 iunie în urma unui teribil accident aviatic. „Nimic nu poate să îi întoarca pe cei dragi, dar astfel de situații pot fi evitate. Avem marea onoare de a dedica o piesă familiilor rămase acasă. O dedicăm din tot sufletul, ca ei să poată să o ia de la capăt și poate pentru cei urcați sus la cer veți aprinde o lumină, fie că e de brichetă, fie că e de telefon mobil” , a mărturisit solistul formației pe scenă, cu multă durere în suflet.

Снимок La acest concert, Calin Goia a cântat pe scenă alături de artiști basarabeni precum: Nicoleta Nuca, Guz, Kapushon, Pavel și Cleopatra Stratan, și Nelly Ciobanu. Interpreții au încins atmosfera și au creat un spectacol excepțional, de neașteptat.

13315782_10157072712255624_6564805224625481448_n
FOTO: facebook.com/Voltaj

Formația Voltaj a oferit cadouri celor prezenți la concert, iar ultima piesă interpretată de ei în această seară a fost „20 de ani” . Ei au ținut să mulțumească și companiei Kaufland pentru frumoasa colaborare, și, nu în ultimul rând, pentru oportunitatea de a reveni cu mare drag la Chișinău.

Amintim că renumita rețea germană de hypermarket-uri a ajuns și în capitala Republicii Moldova, unde intenționează ca până în anul 2020 să deschidă peste șase magazine cu pâna la 1000 de locuri de muncă. Voltaj promite că va reveni și la deschiderea primului magazin Kaufland în Chișinău.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariu
Nume