Pe data de 27 mai a avut loc festivalul muzical „Rock’n’Haret”, organizat anual după inițiativa senatului elevilor liceului ,,Spiru Haret”. Ediția a cincea, din acest an, a surpins publicul cu 5 trupe autohtone: The Glimpse, The Cocktails, Flash Blood, Harmasar și Plumbum, și invitații speciali din Marea Britanie – trupa Black Olives. La acest eveniment mult așteptat au venit mulți iubitori de muzică Rock care au avut parte de un show grandios.

Plumbum. Genul de muzică interpretat: Alternative/Experimental Rock

Primii pe scena au ieșit băieții din Plumbum, care au încălzit bine publicul cu muzica lor. În timpul interpretării, struna vocalistului s-a rupt ,dar baieții  au liniștit acel moment critic cu o melodie bass, după care trupa a cântat coverul cântecului clasic ” De Ce Plâng Chitarele „. Ultimul cântec interpetat de către gazda acestui eveniment a fost unul nou, care a fost descris drept „abea scos din cuptor”.

 

The Cocktails. Genul de muzică interpretat: Alternative Rock

Atmosfera anilor `90 și a grunge-ului a fost bine simțită când pe scenă au ieșit băieții din trupa The Cocktails, care sunt originari din Strășeni. La sfârșitul prestației  au intepretat coverul cântecului bine cunoscut de către fanii trupei nirvana „Breed”, după care, grație dorinței publicului,  au interpetat un alt cover al aceleași trupe „Come as you are”.

 

FlashBlood. Genul de muzică interpretat: Alternative Rock

Băieţii din FlashBlood au făcut un show incendiar având parte de susținători. Publicul a fost la fel de activ ca și intepreții, care au dansat și s-au distrat pe scenă în ritmurile muzicii rock.

 

The Glimpse. Genul de muzică interpretat: Power Pop Punk

Trupa The Glimpse a avut la început probleme tehnice, dar baieții nu s-au pierdut și au păstrat atmosfera energică, în rândurile publicului, prin intermediul comunicării active și haioase, care a avut loc de-a lungul întregului concert. La sfârșitul prestației sale, intepreții din The Glimpse au facut o fotografie comună cu publicul și au cântat coverul cântecului  „So what” a cântăreței Pink.

 

HARMASAR. Genul de muzică interpretat: Pagan/Folk Metal

După o pregătire îndelungată, pe scenă au ieșit băieții din trupa HARMASAR. După interpetarea primului său cântec, baieții au îmbrăcat haine haiducești. Melodia la nai acompania perfect riffurile chitarelor și vocea solistului. Mosh pit-ul imens a fost provocat de ritmurile rapide al muzicii.

 

Black Olives. Genul de muzică interpretat: Alternative Rock

Festivalul a fost încheiat de trupa din Marea Britanie, Black Olives, care și-a intepretat muzica după orele 23.00. Ei au păstrat pâna la sfârșit acea energie care putea fi bine simțită de-a lungul întregului festival. Muzica old school cântată prea tare a deranjat locatarii din apropiere, care au chemat poliţia. În final concertul muzicienilor englezi a fost întrerupt.

DSC_0808DSC_0695DSC_1033DSC_1002DSC_0067DSC_0084DSC_0146DSC_0237DSC_0221DSC_0186

Sursa fotografiilor: 2×2.md

13308542_1255465887815658_427272389964225760_o

Sursa foto: facebook.com

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariu
Nume