Lucrările de artă fac o deosebită plăcere atât pentru admiratori, cât și pentru creatorii acestora. Cu ajutorul diverselor materiale și cu o imaginație remarcabilă, artiștii contemporani din toată lume preiau controlul adevăratei măiestrii, internetul devinind,astăzi, portalul cel mai comod pentru a împărtăși cât mai rapid compozițiile uluitoare ale tinerilor pictori.

Prin intermediul aplicației Instagram putem descoperi viziunea tinerilor creatori în ceea ce privește arta secolului XXI. Inițiatorii dezvoltării artei nu au limite în utilizarea diverselor materiale sau transmiterea emoțiilor inexprimabile.
Intagram: artspipl
O gamă largă de nuanțe colorează desene unice, ce întruchipează diverse specii de animale, dar și imaginile celor mai populare personaje din desenele animate.

http://www.instagram.com/p/BEqjyHDK-V8/?taken-by=artspipl

https://www.instagram.com/p/BEjSov3q-e7/?taken-by=artspipl
Insagram: art_spotlight
Fiecare lucrare sugerează un mesaj emoționant prin intermediul expresiilor chipurilor și prin nuanțele naturale. Creatorul abordează diverse obiecte pentru a face arta să prindă viață. Desenele au puterea de dirija starea emoțională a privitorului.

Woah! 😳 Wait till the end Sand art by @timbengel , give him a follow!

A post shared by ART | Love, Learn, Art 🎨 (@art_spotlight) on


Insagram: edgar_artist
Cunoscut prin micile picturi ce au tangență cu natura, lucrările artistului impresionează prin creativitate și utilajele folosite pentru obținerea rezultatelor fermecătoare. De obicei, în lucrări apar domnișoare în rochii elegante, create din ingrediente specifice cum ar fi sare, bomboane colorate sau spicuri de grâu.


Instagram: SHINING_STAR_DRAWS
Peisaje naturale, compoziții florale, cerul instelat sau universuri colorate – toate aceste elimente pot fi regasite în compozițiile de picturi, create cu răbdare și atenție. Energia pozitivă transmisă de creația unică influențiază starea fiecărui admirator.


Instagram: _COLOURDRAW
Autoarea lucrărilor are doar 15 ani și trăiește în Germania, iar galeria lucrărilor desenate este deja urmărită de 75,2 de mii de admiratori. Creioanele coloroate sunt cele mai utilizate de aceasta, oferindu-i posibilitatea să tragă contur imaginației complexe.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariu
Nume