Festivalul Gustar, organizat anterior în rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi, a devenit un eveniment cultural reprezentativ pentru Republica Moldova, fiind unul dintre puținele evenimente muzicale autohtone care a reușit performanța de a aduce în cele 5 ediții zeci de artiști internaționali și o audiență de aproximativ 10.000 de spectatori la fiecare din ele.

Astfel „Gustar” vă invită de această dată la cea de-a  VI-a ediție de „Gustar” la Furceni, Orhei, care se va desfășura în perioada 5-7 august 2016.

Ediția din acest an oferă oaspeților festivalului Gustar un peisaj natural superb, numeroși artiști autohntoni și internaționali, excursii în zone istorice, art zone, book zone, târguri, expoziții și posibilitatea de a petrece un extraordinar weekend cu familia sau prietenii!

De-a lungul anilor în care este organizat Gustarul, evenimentul a devenit unul de importanță națională. Festivalul Gustar este un spaţiu care pentru trei zile devine centrul cultural și de divertisment al țării. Gustar e mai mult decât un festivalul muzical pentru că oaspeții noștri sunt cea mai importantă parte a evenimentului.

Menționăm că Festivalul Gustar a fost conceput în 2009 de către Vlad Costandoi, producător şi fondator „Sens Music” şi Valeriu Postică „Echinox”, şi se bucură de succes la fiecare ediţie. Festivalu este organizat anual într-un spaţiu unic în Republica Moldova, cu un peisaj deosebit. Locaţia este rezervaţia cultural-naturală Orheiul Vechi, o locaţie turistică de atracţie majoră din Republica Moldova, situată la circa 500 km de centrul geografic al Europei şi la 50 km Nord-Est de Chişinău.

Deschiderea oficială a festivalului va avea loc pe 6 august, însă deținătorii de abonamente vor avea acces în zona desfășurării evenimentului încă din seara zilei de 5 august.

Biletele vor fi puse în vânzare atât pe siteul www.gustar.md și pe www.biletonline.eu.

Stagiar: Cristina Guja

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariu
Nume