Omul de afaceri, Vlad Plahotniuc a scris pe pagina de facebook că va iniția mai multe proiecte prin care să facă din nașterea copiilor o sărbătoare mai frumoasă, contribuind la bucuria familiilor din Moldova.

Astfel, politicianul a declarat: „După acțiunile de renovare a Institutului Mamei și Copilului, venim cu un nou proiect.

Începând din 12 iulie, Fundația Edelweiss oferă un ajutor la naștere pentru toți bebelușii care vin pe lume la Institutul Mamei și Copilului – un sprijin pe care îl oferim din toată inima. Este vorba despre un set de produse pentru îngrijirea bebelușului, produse de calitate, de care este nevoie în primele luni de viață. Ieri au fost distribuite primele astfel de cutii, pentru bebelușii care se află deja în maternitate, iar de acum înainte ele vor fi oferite de fiecare dată, la fiecare naștere”, a conchis Plahotniuc.

Totodată, acesta a mai adăugat că: „Ce am făcut împreună cu Edelweiss, a fost să preluăm o idee frumoasă, care se practică în mai multe țări, unde cutii cu produse pentru nou-născuți sunt oferite prin programe naționale, finanțate de către stat. Deocamdată, acest proiect include distribuția cutiei cu produse în cea mai mare maternitate din țară, pentru minim 12 luni. Cred că este un ajutor binevenit, iar inițiativa merită să aibă un viitor și sper ca într-o perioadă cât mai scurtă statul să dispună de banii necesari pentru a prelua această inițiativă, a face ca ea să fie permanentă și să fie implementată în toate maternitățile din țară”.

„Să fie într-un ceas bun”, a încheiat politicianul.

Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „EDELWEISS” este o organizaţie neguvernamentală, nonprofit şi apolitică, înfiinţată de către omul de afaceri Vlad Plahotniuc în scopul creării unor oportunităţi echitabile pentru oamenii talentaţi şi dezavantajaţi din Republica Moldova.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariu
Nume