Acasă Evenimente Vinurile moldovenești recunoscute pe plan internațional. La ce eveniment inedit vor fi...

Vinurile moldovenești recunoscute pe plan internațional. La ce eveniment inedit vor fi degustate

Vinurile moldovenești au fost premiate  internațional și ulterior mâine, în cadrul Vernisajul Vinului, ediția a X-a Cuvée Jubiliară vor fi degustate, informează timpul.md.

Celor prezenți la eveniment li se vor propune pentru degustație sute de vinuri de sezon, albe și roșii, precum și produsele distinse în acest an cu medalii și premii la concursurile internaționale.

În acest an, vinul produs în Moldova a participat la mai multe competiții din lume specializate în acest domeniu, bucurându-se de o apreciere înaltă din partea experților internaționali.

De asemenea, pe parcursul anului curent, 104 mostre de vinuri din Moldova au fost înregistrate în concursurile internaționale, dintre care un număr impresionant de 2/3 au fost distinse cu medalii și mențiuni.

Moldovei i-au revenit 81 de premii, dintre care: 1 medalie de aur Grand Prix, 11 medalii de aur, 17 medalii de argint, 28 medalii de bronz și 24 vinuri menționate de jurații concursurilor.

Ediția  Vernisajul Vinului va avea loc întâia dată în aer liber, într-o atmosferă plăcută de primăvară și cu un decor special, la „Capitoles Park”, ce-și are sediul la adresa: str. Melestiu 13A, parcul Valea Trandafirilor, mun. Chișinău.

În cadrul evenimentului, publicului i se va propune un program cultural divers și degustări cu sute de vinuri caracteristice sezonului, expuse de 30 de companii vinicole producătoare de vinuri de calitate premium, reunite sub brandul de țară Vinul Moldovei.

Cei ce doresc să-și rezerveze un loc la Vernisajul Vinului, ediția a X-a Cuvée Jubiliară trebuie să se grăbească și să-și procure unul din cele 70 de bilete rămase, la prețul de 250 de lei, accesând https://iticket.md/event/vernisajul-vinului-editia-x-a-cuvee-jubiliara/, de la magazinele specializate (Vinoteca Wine.md, Carpe diem, Arta Vinului, Vinurile Moldovei) sau la intrarea la eveniment.

*Sursa foto: independent.md

Comentarii

comentarii

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariu
Nume