Termeni și condiții

Informație generală

Portalul de știri online 2×2.md este o investiție privată și urmărește să obțină profit.

Din punct de vedere editorial are menirea de ași informa vizitatorii în mod operativ și imparțial. Accentul se pune pe informarea publicului despre cele mai importante evenimente și subiecte de actualitate atât din țară cât și din afara acesteia. 2×2.md este un portal multimedia ce oferă informație în format text, foto, video.  Noi îți oferim liber acces la inforomație de pe orice dispozitiv, din orice colț al lumii și la orice oră.

Oferim dreptul la libera exprimare prin comentarea materialelor publicate și participarea nemijlocită la elaborarea conținutului, prin expedierea știrilor în format text, foto, video la adresa redacției.

Conținutul și structura portalului

Conținutul 2×2.md este format preponderent din știri, care sunt structurate în cadrul a 8 categorii: Noutăți, Politic, Social, Economic, Externe, Tehnologii, Sport și Life Style. Suplimentar, 2×2.md publică analize, interviuri, sondaje online, reportaje.

Principii:

Operativitate. 2×2.md transmite online la scurt timp, cele mai importante evenimente de interes public.

Profesionalism. Reporterii 2×2.md se ghidează după  Codul deontologic al jurnalistului din Republica Moldova și respectă în totalitate prevederile acestuia.

Imparțialitate. Angajații 2×2.md în activitatea sa de reporter, abordează subiectele obiectiv  și nu apără anumite interese politice.

Originalitate. Subiectele sunt tratate diferit decât cele deja abordate în presă.

 

Notă!

Se permite preluarea și reproducerea gratuită a materialelor în limita a 1000 de semne, cu condiția indicării sursei și link-ului activ în primul aliniat al textului preluat. Ne asumăm dreptul de a modifica politica editorială în momentul în care considerăm că este necesar. Reporterii 2×2.md îşi asumă în totalitate responsabilitatea pentru cele scrise, iar Redacția  nu va fi trasă la răspundere.

Dacă ai observat o eroare majoră, o pagină nefuncțională sau orice altă problemă, contactează-ne aici!