Cu toate că au trecut câteva zile de la evenimentul Google I/O 2016, în continuare apar informații noi de la eveniment, iar Android Auto face parte din noutățile pe care ni le propune compania americană pentru perioada următoare.

Apple a creat CarPlay, iar Google a realizat Android Auto. Acestea sunt două interfețe pe care le puteți vedea instalate pe mașini din ultimul an sau ultimii doi ani, menite să faciliteze interacțiunea cu telefonul vostru cu iOS sau Android. Se pare însă că gigantul din Mountain View vrea să încerce o abordare completă diferită asupra problemei.

În loc să aveți nevoie de o super mașină pentru a profita de o interfață optimizată pentru interacțiunea de la volan, cu accent pe butoane mari și comenzi vocale, Android Auto va fi disponibil și sub formă de aplicație pe mobil. Astfel, autoturismul compatibil cu serviciul va fi complet opțional. În schimb, veți avea nevoie de un suport pentru telefon prin intermediul căruia să vă țineți smartphone-ul în apropiere.

Parrot-infotainment-main

În altă ordine de idei, cu noul Android Auto puteți considera că aveți o mașină un pic mai deșteaptă, chiar dacă voi ați făcut doar o investiție într-un telefon.

Citeşte continuarea articolului pe smotra.MD şi află ce noi funcționalități va obține mașina ta dacă vei utiliza noul serviciu.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariu
Nume